Az oldal szerkesztés alatt áll!

Postás Pat varázslatos karácsonya 2004


Karácsony este van és Pat már alig várja, hogy kézbesíthesse az üdvözlőlapokat és csomagokat az aznap esti, városi karácsonyi ünnepség előtt.
Ezen a meghitt napon az egész város sürög-forog: Pat Télapónak öltözve jelenik meg, Sarah megállás nélkül süt-főz, csak pajkos Jess cica zavarja meg folyton, Julian pedig, aki havat kért a Mikulástól, a barátaival játszik.
Egy furcsa dolog is történik: Pat elvisz egy idegent, aki feltűnően jól ismeri Greendale lakóit, és aki segít Patnek kézbesíteni a csomagokat, ám vészesen közeledik az este. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az idegen nem más, mint a Mikulás álruhában.
Julian, Sarah és Jess elmennek a karácsonyi összejövetelre, ahol a gyerekek már türelmetlenül várják a Télapót, aki pont abban a pillanatban hagyja ott az ünnepséget, amikor Pat megérkezik. A felnőttek gratulálnak Pat briliáns álruhájához, de őt ez teljesen összezavarja. Julian, miután rájön, hogy a Télapó nem más, mint az ő apukája jelmezben, teljesen kiábrándul és elszomorodik.
Azon az estén Julian furcsa, a nappalijuk felől jövő neszezésre ébred. A lépcsőn lerohanva a Télapót találja ott, aki mielőtt boldog karácsonyt kívánna mindannyiuknak, különleges ajándékot ígér neki.
Julian, Pat és Sarah meghatódva veszi észre, hogy az egész várost beborította a hó.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kapcsolatfelvétel, hibás linkek bejelentése!

Név

E-mail *

Üzenet *