Az oldal használatához az Opera böngésző javasolt a nem kívánt tartalmak blokkolása érdekében. Nem kell külön blokkolókat letölteni. A böngésző beállításoknál kapcsold be a blokkolást! Opera letöltése, beállítása itt!

Koala Brothers: Karácsony a pusztaságban 2008


Csatlakozz Frank és Oscar vidám karácsonyi ünnepségéhez az ausztráliai pusztában. Mindenkit meghívnak, hogy velük töltsék Karácsony napját a Tanyán. De Frank és Oscar szomorú hírt kap egy távoli barátjuktól, Pennytől a kis pingvintől, aki eltörte a szárnyát, így nem tud csatlakozni a mulatsághoz. A két testvér azonnal intézkedik. Rábízzák Mitzire és Nedre az ünnepség előkészületeinek intézését és elindulnak az Antarktiszra, hogy elhozzák barátjukat. Életük legnagyobb kalandjába vágnak bele ezzel az úttal, harcolva hatalmas hóviharokkal, és elveszve az Antraktisz közepén. De három furcsa külsejű pingvin segítségével végül megtalálják Penny házát és közlik vele a jó hírt, hogy azért jöttek, hogy elvigyék a karácsonyi ünnepségre.
Eközben Ned és Mitzi szorgalamsan próbálják befejezni a dekorálást és a sütés-főzést, hogy a legjobb karácsonnyal ajándékozhassanak meg mindenkit. Ned a dekorálás közben felfedez a dobozok közt egy öreg CB rádiót, és meglepve hallja, hogy a koala testvéreket hallja benne. Átböngészve a használati utasítást, Ned kitalálja, hogy miként léphet kapcsolatba Frankkel és Oscarral. A tesvérpárnak szüksége is lesz Ned segítségére, hogy az éjszakai landolás sikerülhessen. De időközben megszakad a kapcsolat a gép és a Tanya között. Frank, Oscar és Penny vakon köröz a Tanya körül, mivel a sötétben semmit sem látnak, és az üzemanyag is vészesen fogy. De Nednek szerencsére támad egy zseniális ötlete. Hogy mi az? Kiderül a filmből.