Az oldal használatához az Opera böngésző javasolt a nem kívánt tartalmak blokkolása érdekében. Nem kell külön blokkolókat letölteni. A böngésző beállításoknál kapcsold be a blokkolást! Opera letöltése, beállítása itt!

Barbie a Hattyúk tavában 2003


Barbie Odette alakjában kel most életre a pék lányának szerepében. Odette az egyszarvút követi az Elvarázsolt erdõbe, ahol Rothbart, a gonosz varázsló hattyúvá változtatja õt.
Rothbart célja, hogy legyõzze unokatestvérét, a Tündérkirálynõt és elfoglalja az erdõt. A Tündérkirálynõ szerencsére enyhíteni tud a varázslaton, így Odette, valamint az erdõ többi emberi lakója is - akik mind Odette-tõl várnak segítséget -, éjszakára visszanyerik emberi külsõjüket. Odette sorsa, hogy megmentse az Elvarázsolt erdõt a gonosz Rothbarttól, habár nem érzi magát alkalmasnak ekkora feladatra. Hogyan lehet képes erre egy fiatal lány, akinek nincs más fegyvere a bátorságán, becsületességén és az eszén kívül? Mit hoz a Daniel herceggel való megismerkedés? A film a mesét és a balettet ötvözi Csajkovszkij feledhetetlen zenéjére, miközben megmutatja, hogy mindannyian bátrabbak vagyunk, mint hisszük.

Katt. a szövegre!